IN ORDER TO SHOW YOU THIS CONTENT YOU NEED TO CHANGE YOUR COOKIE SETTINGS.

GIVE A DAMN

Give a damn today - to give it hell tomorrow!

 

SIKKERHEDSSKO KOLLEKTION

Med hver komponent, der er nøje udviklet og evalueret, opfylder Blåkläders kollektion af sikkerhedssko de samme høje standarder og krav, som virksomheden har for sit arbejdstøj af høj kvalitet.


VORES SIKKERHEDSSKO

 • Model
  Navn
  Pris
  Farve
  Certification
  Størrelser

 

 

 

“Man har jo sine sikkerhedssko på 10-11 timer om dagen, så det er ekstremt vigtigt, at de er gode og gør det, de skal.”

— Fredrik Larsson, Tømrer

 

 

 

“For os, der arbejder meget på tage, er stabiliteten i skoene ekstra vigtig.”

- Per Uddén, Tømrer

Næsten halvdelen af alle sygemeldinger/skader inden for bygge- og anlægsbranchen i Sverige - 47 procent - udgøres af belastningssygdomme. Det er den i særklasse mest almindelige arbejdsrelaterede sygdom.
Kilde: Byggearbejderen

 

 

SAMARBEJDER MED DE BEDSTE

Når vi udvikler et produkt, kommer kvalitet og funktion altid først. Det gælder også for sko. Det er vores brugere, der bedst ved, hvad vores produkter udsættes for hver dag. Vi tilstræber altid at samarbejde med partnere, der virkelig forstår, hvad det kræver at opfylde både vores egne krav, men også vores brugeres. Vi er stolte over at kunne sige, at vi samarbejder med de bedste! — Anders Carlsson, Administrerende Direktør Blåkläder

 

 

 

”HOS BLÅKLÄDER ARBEJDER VI FOR BÆREDYGTIGHED. PAS PÅ DIN KROP — DEN SKAL HOLDE HELE LIVET”

ANDERS CARLSSON, ADMINISTRERENDE DIREKTØR BLÅKLÄDER

 

 

 

 

 

DEN BEDSTE LÆST

Læsten er som chassiset på en bil. Uden stabilitet bliver det ikke nogen behagelig tur. Derfor er læsten altafgørende for at opnå god pasform og balance for skoen som helhed. Det kræver mange års erfaring at nå så langt og handler i bund og grund om solidt håndværk. Fagus er en af de få virksomheder, der besidder denne viden og erfaring, og sammen med dem har vi udviklet vores egne læster.

 

 

 

600 ÅRS SAMLET ERFARING

For at udvikle gode sko er vi nødt til at forstå de biomekaniske forudsætninger omkring, hvordan foden fungerer, og hvad den behøver for at støtte foden og hele kroppen i løbet af arbejdsdagen. Med det som udgangspunkt kontaktede vi Camp Pro, hvis ortopæd ingeniører sammenlagt har over 600 års ekspertise inden for ortopædi, fodbiomekanik og rehabilitering. Via vores samarbejde med Camp Pro kan vi evaluere forskellige ideer relateret til læster og indlægssåler, og det har givet os større viden, som er vigtigt i udviklingsarbejdet.