Hos Blåkläder har bæredygtighed
altid været dybt forankret
i vores arbejde. 

Siden begyndelsen i 1959 har vi fokuseret på at producere arbejdstøj, der holder. 
Vores tilgang til bæredygtighed er vokset med tiden, og det gennemsyrer nu
hver en del af vores verdensomspændende organisation.
Vi tror på bæredygtighed. Fordi i morgen betyder alt.

VORES GRØNNE FABRIKKER

Bæredygtighed ligger i Blåkläders DNA. Derfor er vi ekstra stolte over, at vores fabrik i Myanmarhar opnået topkarakteren LEED Platinum. Det er det højeste niveau i LEED Green Buildings certificering for miljømæssige bæredygtige konstruktioner. Dette indebærer en stor fremgang for vores igangværende og fortsatte bæredygtighedsarbejde. 
 

LÆS MERE

 

 

VI TAGER SOCIALT ANSVAR

For os hos Blåkläder handler bæredygtighed om mere end blot miljømæssige aspekter. Vores CSR-politik er tydelig: Samfundsansvar og social bæredygtighed er det, der virkelig definerer os. Derfor synes vi, at det er en selvfølge at have en tryg beskæftigelse, adgang til sundhedscenter og langsigtet støtte til de lokale samfund, hvor vi driver virksomhed.
 

LÆS MERE

 

 

FOR OS ER DET EN
LANGSIGTET INDSATS

Solen er en forudsætning for vores menneskelige eksistens og en næsten uendelig energikilde med lille klimapåvirkning. Med solpaneler, vandkølede klimaanlæg og mindsket Vandforbrug tager vi et langsigtet ansvar for produktionen af vores tøj og dens klimaaftryk.
 

LÆS MERE

"OVER 60 ÅRS DEDIKATION TIL BÆREDYGTIGT ARBEJDSTØJ"

ANDERS CARLSSON, ADMINISTRERENDE DIREKTØR BLÅKLÄDER AB

EN BÆREDYGTIG POSITION

For os hos Blåkläder er bæredygtighed centralt, og vi er overbevist om, at dette går hånd i hånd med gode forretninger. Med en forlænget livscyklus i hvert stykke tøj og en ansvarlig produktion kan vi nemlig lave bedre produkter, der holder længere. Vil du vide mere om vores bæredygtighedsarbejde, besvarer jeg gerne dine spørgsmål.


ANN CARLSSON

SUSTAINABILITY MANAGER

KONTAKT MIG