RETTE VALG AF ARBEJDSBEKLÆDNING STARTER INDEFRA OG UD

Vores flammehæmmende kollektion giver maksimal beskyttelse for fagfolk som svejsere, elektrikere, industriarbejdere og andre grupper, der udsættes for elektriske farer, risiko for brand og varme, kemikalier i flydende form eller opholder sig i barske udendørs miljøer. Alle beklædningsgenstande er certificerert i henhold til europæiske standarder og har samme høje kvalitet som andre kollektioner fra Blåkläder.

BRUG LAG PÅ LAG FOR EKSTRA BESKYTTELSE
De materialer og beklædningsgenstande, der testes for IEC 61482-2, har en evalueret beskyttelse mod den ekstreme varme, der opstår i en lysbueulykke. Standarden tilføjer beskyttelses grænsen for at undgå andengradsforbrændinger og bruger den såkaldte Stoll kurve* som grundlag for evalueringen.

FIND DIN KOMBINATION
Den fare som du udsættes for i dit arbejde, bestemmer hvilken beskyttelsesbeklædning, du har brug for. Det er arbejdsgiverens pligt at gennemføre en risikoanalyse for at kunne tilbyde dig den mest relevante beskyttelsesbeklædning. Nedenstående tabel viser de elementer, der kan kombineres til det ønskede beskyttelsesniveau.

Se mere om "RETTE VALG AF LAG PÅ LAG" og "FIND DIN KOMBINATION" HER

 

Se hele vores kollektion nedenfor eller klik HER for at læse vores digitale katalog